BAKANLIK / Y.Dışı-Türkmenistan - Türkmenistan Aşgabat Türk Anadolu Lisesi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95.yıl dönümü Türkmenistan´da coşkuyla kutlandı

Ekm

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Dışı Eğitimi Genel Müdürlüğü Yurt Dışı Eğitim ve Öğretim Daire Başkanı Sayın Ebubekir AYDIN Okulumuzu ziyaret etti.

Eyl

T.C. Aşkabat Büyükelçiliüi Eğitim Müşavirliğine bağlı okullarda görev yapan okul yöneticileri ile sene başı toplantısı yapıldı.

Eyl

Okulujmuzda İlköğretim Haftası Kutlandı

Ramazan ayı vesilesiyle öğretmenlerimizle birlikte iftar programı düzenlendi.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Aşkabat´ta coşkuyla kutlandı.

May

Mahtumkuli Müzik ve Dram Tiyatrosu’nda Türkiye Aşkabat büyükelçiliği ile Türkmenistan Kültür Bakanlığı ortaklaşa konser düzenledi.

May

Türkmen - Türk dostluğunu geliştirmek ve Türk ve Türkmen kültürünün öğrencilere tanıtılması ve kaynaştırma amacıyla Türkmen-Türk Günleri düzenlendi.

Nis

2017-2018 Eğitim - Öğrwtim Yılı Aşkabat Türk Anadolu Lisesi Mezuniyet Programı etkinlikleri okulumuzda ve Müşavirlik salonunda yapıldı.

Nis

T.C.Aşkabat Büyükelçimiz Sayın Mustafa KAPUCU ve Hanımefendi öğrencilerimizi davet etti.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Aşkabat’ta Okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Nis

Ashgabat International School ile Okulumuz arasında futbol maçı düzenlendi.

2.Dönem Veli Toplantısı yapıldı.

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü